PHRAME a apărut odată cu nevoia din ce în ce mai mare a afacerilor de beauty de a se face remarcate în mulţime. În momentul actual, în România, există mii de saloane de înfrumuseţare, spauri şi frizerii.

În oraşele mari ale ţării, clienţii saloanelor se confruntă cu problema de a alege din zecile de centre de înfrumuseţare disponibile numai în cartierul săula fiecare intersecţie, cel puţin două.

Salonul tău cu ce se diferenţiază de restul? Şi mai exact, cum te asiguri potenţialul client ştie de ce trebuie aleagă salonul tău dintre atâtea?

AICI INTERVINE PHRAME.

De ce să alegi Phrame pentru salonul tău?

Specializările noastre sunt marketingul, brandingul şi consultanţa pentru saloane de înfrumuseţare. Asta înseamnă nu gestionăm şi nu lucrăm cu afaceri din alte domenii.

O agenţie generică specializată în marketing, branding şi social media are în portofoliu clienţi a căror activitate variază de la vânzarea produselor de patiserie la servicii auto.

PHRAME este singura agenţie care se concentrează pe industria afacerilor de beauty şi ATÂT. De aceea, suntem cei mai buni la ceea ce facem.

Cui ne adresăm?

Ținta noastră principală sunt proprietarii sau administratorii de saloane de înfrumuseţare. Dar hei, suntem deschişi pentru orice colaborare în acest domeniu – îţi propui lucrezi în sfera de beauty şi ai nevoie de ajutor pentru a-ţi pune pe roate afacerea? Contactează-ne! Fie eşti un make-up artist pe cont propriu, un tehnician de gene sau de ce nu, un frizer pus pe treabă, suntem dispuşi te ajutăm.